De Linde Bloemsierkunst
Arnhem
De Linde Bloemsierkunst
Arnhem
De Linde Bloemsierkunst
Arnhem
De Linde Bloemsierkunst
Arnhem

Bloemen van De Linde Bloemsierkunst voor iedere gelegenheid

Bloemen kleuren uw leven. Bij vele gelegenheden kiezen mensen voor passende bloemdecoraties en bloemen als cadeau of steunbetuiging. Zoals feestelijke bloemen bij een bruiloft of gepaste rouwstukken voor een afscheid.

Bruidswerken

Welke kleur geeft u aan de mooiste dag van uw leven? Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in bruidsboeketten, zowel modern als klassiek. Op uw huwelijksdag bezorgt De Linde Bloemsierkunst uw bruidsbloemen gratis op de gewenste plaats en tijd.

Een greep uit de mogelijkheden:

bruidsboeketten
corsages
bruidsmeisjesboeketten
bruidsjonkerstafje
kerkversieringen
autoversiering
Heeft u trouwplannen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken samen uw wensen en adviseren u over alle mogelijkheden. Deze werken we uit in een persoonlijk voorstel met prijsopgave die per mail bevestigd wordt. Via de bijgesloten antwoordkaart vernemen wij graag of u met ons voorstel akkoord gaat. Wij hanteren geen aanbetalingen..

Rouwwerken

De aanleiding om bloemen te kopen is helaas niet altijd vrolijk. Ook bij het afscheid van een dierbare horen vaak bloemen. Onze bloemist helpt u graag bij het samenstellen van een mooi en persoonlijk bloemstuk of rouwkrans.

In een speciaal ingericht deel in onze bloemisterij kunnen we in alle rust uw wensen bespreken. Desgewenst komen we bij u thuis langs voor persoonlijk advies met uitgebreide documentatie en voorbeelden.

Al uw wensen op het gebied van bloemkeuze, kleuren en vormen zijn bespreekbaar. De Linde Bloemsierkunst drukt ook de rouwlinten zelf in elke gewenste kleur en met uw eigen persoonlijke tekst. Uiteraard bezorgen wij de bloemen op de door u aangegeven plaats en tijd.

Via onze webshop zijn wij 7 x 24 uur open!

Bestel snel en vertrouwd met Ideal via onze webshop!
Scroll naar boven